Cautare

7159 de rezultate pentru "traian surducan" (2.82 secunde)
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
PRIMUL BILANT PENAL AL LUI TRAIAN BASESCU ! ... Contrar promisiunilor electorale, Traian Basescu : ... Dar, dincolo de aceste "pagube generale", Traian Basescu a produs bugetului national pagube de miliarde de dolari prin actiunile sau inactiunile sale in toate functiile de decizie pe care le-am enumerat mai sus.
Liberalii nu au ascuns faptul ca decizia care i-a starnit impotriva democratilor este in stransa legatura cu decizia presedintelui Traian Basescu de a-l suspenda pe ministrul Apararii, Teodor Atanasiu.
Claudiu Saftoiu, consilier prezidential pe probleme de politica interna, s-a nascut la 11 octombrie 1968 la Focsani, judetul Vrancea, si a fost consilier politic pentru Traian Basescu in campaniile pentru alegerile locale din 2000 si 2004, pentru Primaria Bucuresti.
"Vom veni si la guvernare, vom forma si Guvernul, vom avea si un premier din Oltenia si il vom indeparta si pe Traian Basescu".
Liderii PSD s-au intrunit ieri in sedinta ordinara saptamanala, pe ordinea de zi figurand discutia asupra formei finale a documentului de sesizare a Curtii Constitutionale privind initierea procedurilor de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
Presedintele executiv al Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dorin Otrocol, a prezentat in cadrul unei conferinte de presa motivele pentru care presedintele Traian Basescu trebuie suspendat din functie. "PSD spune cu aceasta ocazie ca, daca in continuare Traian Basescu ramine presedinte, ne asteapta inca trei ani de scandaluri.
In contextul intensei crize politice nationale, presedintele organizatiei judetene a PRM Constanta, Radu Comanici, considera ca singura solutie care va aduce echilibrul pe scena politica este destituirea presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
Ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, legate de demisia din functie in cazul suspendarii sale de catre Parlament, i-au oferit premierului Tariceanu ocazia de a califica un astfel de comportament al sefului statului ca expresie a unei disperari si cautarii de solutii politicianiste.
comuna Valu lui Traian, respectiv orasele Murfatlar si Negru Voda.
Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat luni la Antena 3 ca nu demisioneaza din Parlament si ca nu renunta la imunitate pentru ca dosarele sale sunt instrumentate politic si ca Traian Basescu ar trebui sa faca un asemenea gest pentru a fi continuate anchetele din dosarele "Flota" si Mihaileanu.
Iesirea lui Traian Basescu este o incercare de a acoperi scandalurile din jurul sau si al familiei sale cu tinte false, afirma deputatul PSD, Adrian Nastase pe blogul sau despre "barbatul de stat" capabil sa impresioneze "poate doar pe colegele sale carora a incercat azi sa le faca o favoare".
candidatul opozitiei, primarul Sibiului Klaus Iohannis, sau un candidat propus de PD-L, conform profilului facut public de presedintele Traian Basescu in interventia sa de miercuri seara. ... candidatura lui Klaus Iohannis sa fie oficializata, prin nominalizare, de presedintele Traian Basescu.
Mircea Geoana il acuza pe Traian Basescu ca, din cauza lui, Romania a pierdut cinci ani si sansa unei cresteri economice care ne putea pozitiona ca un actor important pe scena internationala. ... Aici a gresit foarte mult Traian Basescu.
Traian Basescu si Crin Antonescu au participat pana acum cateva minute la o dezbatere publica, la Cluj. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Reforma statului si Parlamentul unicameral Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Memoria pare sa-l lase pe primul om in/la stat, Traian Basescu. ... Nu a fost nimic secret", a declarat Traian Basescu la RTV. ... Traian Basescu a venit cu caciula in mana si m-a rugat sa dam tarii o majoritate parlamentara. ... Unde minte Traian Basescu?
Iar aceasta ofensiva a fortelor cu adevarat democratice, anticomuniste si reformatoare este infinit mai importanta decat dezvaluirile devastatoare pentru imaginea lui Traian Basescu. ... Si anume ca Traian Basescu pierde puncte pretioase, pe finalul campaniei electorale. ... Din aceasta perspectiva, Traian Basescu se duce la vale.
Increderea ridicata a social-democratilor si liberalilor se baza pe sondaje proprii, care aratau ca Mircea Geoana se afla la o distanta de peste cinci procente fata de Traian Basescu, o diferenta practic imposibil de recuperat in numai 10 zile.
Directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS, jurnalistul Mihail Gusman, l-a ironizat pe presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune la Radio Ecoul Moscovei, facand referire la oraselul natal al acestuia din Dobrogea, la vinul Murfatlar, la mentalitatea sa de vaporean, la campania impotriva cainilor fara stapan, a demolarii chioscurilor, dar si la privirea presedintelui.
Asa se face ca Traian Basescu si-a luat inima-n dinti si, aproape militareste, a decretat: ... In rolurile principale, Traian Basescu si pechinezul sau docil. ... • Traian Basescu, octombrie 2008: ... • Traian Basescu, ianuarie 2009: ... • Traian Basescu, noiembrie 2009: ... • Traian Basescu, decembrie 2009:
google-analytics.com